010-5190397|info@icross.nl

Over ons

 

Wat doet i-Cross?

Er wordt ons vaak gevraagd wat i-Cross nu eigenlijk precies doet. Dat begrijpen we wel. Want doordat we ons bewegen in de wereld van data, klinkt een uitleg al snel abstract in de oren.

Vandaar dat we altijd in eerste instantie in ons antwoord op de vraag de essentie vatten: i-Cross werkt idee├źn uit naar systemen. Hoe we die systemen laten werken, daar gaan we u niet mee vermoeien. Want het gaat er uiteindelijk om dat het werkt.

Voor wie werkt i-Cross?

We werken vooral voor de logistieke sector, zoals Rijkswaterstaat, de binnenvaart en transport. Maar we hebben onze expertise ook toegepast voor alarmcentrales, sorteercentra, douanesystemen, informatiepanelen en websites als Reiskrant.nl en Speurders.nl.

Een gevarieerd klantenpakket dus. Maar wat de verschillende projecten voor onze klanten allemaal gemeen hebben, is (verbetering van) gegevensuitwisseling en ontsluiting van informatie.

Waarom i-Cross?

Dat we kennis hebben van de branches, is logisch. Wat het verschil maakt, is dat we binnen die branches feilloos de dwarsverbanden zien en de taal spreken van zowel de mensen op de werkvloer als hun leidinggevenden. Daarnaast denken we altijd een paar zetten vooruit om tot mogelijke oplossingen te komen.

Om het eenvoudig te stellen: met i-Cross haalt u multifunctionele experts in huis die regelen wat er geregeld moet worden. En dat we daarbij we niet altijd de conventionele manier kiezen, maar af en toe buiten de lijnen treden, maakt onze klanten niet uit. Zolang het maar werkt. En dat doet het. Altijd.